Velkommen til min personlige blog

Her på siden, vil jeg i tide og utide skrive blogindlæg om mit daglige arbejde, liv og tanker. Emnet på bloggen kommer til at være meget bredt, og jeg regner med at dele det op i følgende kategorier/emner:

Underemner på denne blog:

  • Mit seo- og webarbejde med mine kunders hjemmesider.
  • Mit arbejde med mine egne affiliate projekter.
  • Mine råd, tips og tricks til online markedsføring.
  • Iværksætteri, innovation mm, i takt med at jeg læser på BDE i Herning.
  • (Styrke)træning, hvilket jeg bruger mange timer på hver uge.
  • Tanker om forskellige investeringsmuligheder, hovedsageligt i aktier.
  • Mine tanker og overvejelser om fremtiden og livet.

… og sikkert også andre emner. Der kommer altså til at være lidt at hvert her på siden, alt efter hvad jeg har på hjerte.

Den nemmeste måde at holde sig opdateret om nye indlæg og hvad jeg går og laver, er ved at skrive sig op til mit nyhedsbrev – så sender jeg en mail, når der sker noget nyt.

Meget kort om mig

Jeg har fra 1996-2016 boet i Thisted, hvor jeg har brugt min tid på at gå i skole, spille fodbold og computer.

Efter jeg blev student fra Teknisk Gymnasium i 2015, valgte jeg at tage et sabbatår og starte min virksomhed Riis Media, hvor jeg ville arbejde med at lave hjemmesider for lokale virksomheder. Det har i løbet af sabbatåret udviklet sig til en god blanding af arbejde med webdesign og søgemaskineoptimering – både for mine kunder og i mine egne projekter som fx denne blog samt kosttilskud guiden, Suplab.dk.

Til september her i 2016, flytter jeg til Herning hvor jeg skal gå på BDE (Business Development Engineer) i 5 år. I løbet af denne tid, regner jeg med at fortsætte med mit arbejde for mine kunder i Riis Media, samtidig med at klø på med mine egne projekter.

Jeg håber og regner også med, at der kommer nye spændende projekter til udover de nuværende, hvilket er meget sandsynligt når man skal bruge 5 år sammen med andre mennesker, der også brænder for iværksætteri og ønsker at gøre verdenen til et bedre sted.

Hvis du vil vide lidt mere om mig, så kan de læse om mig her 🙂